Monday, 16 January 2012

TERIMA KASIH



Halu2,
okey hari nih genap sudah umo aku 19 tahun .
Malam tadi fon aku tak henti2 mesej masuk and call .
Paling best kawan sedating aku kat padang kawad call aku , angah call aku .
Angah macam tahu2 jewp aku windu kat die .
Kat Claudia joseph,sorry awak kite tak angkat call awak . kite dah tertidur
Terima kasih jugak kepada encik E sebab myanyi utk kite*hari tu kaw touching dgn aku kan nih aku balas balik,terima kasih kawan
Aku nak ucap terima kasih kat kekawan  and family yang tak lupe nak wish kat aku , sumpah aku rasa dihargai oleh kowg semua .
Terima kasih gak kepada orang yang sponser aku makan kuetiew goreng,eida .
Terima kasih kepada Encik A***(nama terpaksa dirahsiakan atas urusan peribadi,hahaxx) sebab belanja kite cocount shake special,sedap wei nak2 lagi orang belanja kan.
Terima kasih kat kekawan 6 AK 4 sebab nyanyi lagu happy birtday untuk aku * aww aww segan kejappan .
Terima kasih kat kembar kite gak, Encik faiz zahir* kite dah tua awak
Terima kasih kat kekawan yang wish Happy birtday kat facebook *tak tahu la berapa ramai wish sebb xbuka fb,entah2 xde langsung .
Terima kasih kat Ibu and ayah saya jugak sebab kalau tak de diowg sure2 la Myra aliah si gedik nih x wujud kan kan . *love my parent
Terima  kasih kat semua yang muncul dalam hidup saya, hope 19 tahun nih saya menjadi lebih matang .
Sayang kowg Semua ,muahx muahx la .
Last but not less Happy birtday to my lovely friend Julie and Hb too kat semua yang lahir pada 16/1

 #TERIMA KASIH SEMUA DARI SITI AMIRAH ALIAH AZMAN#


                                                                      

To:  Fatin diana terima kasih sebab edit special untuk aku,aku hargai sangat2. Sayang kaw sesangat .
 Aku suka elmo nih .

2 comments:

Nurfarahin Yusof said...

salam, akak dh tag awak dlm contest nie
http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/01/candid-photo-giveaway.html

www.myraliahstory.blogspot.com said...

salam,okey2 . terima kasih ;)