Posts

Showing posts from January, 2012

TERIMA KASIH

Image
Halu2,
okey hari nih genap sudah umo aku 19 tahun .
Malam tadi fon aku tak henti2 mesej masuk and call .
Paling best kawan sedating aku kat padang kawad call aku , angah call aku .
Angah macam tahu2 jewp aku windu kat die .
Kat Claudia joseph,sorry awak kite tak angkat call awak . kite dah tertidur
Terima kasih jugak kepada encik E sebab myanyi utk kite*hari tu kaw touching dgn aku kan nih aku balas balik,terima kasih kawan
Aku nak ucap terima kasih kat kekawan  and family yang tak lupe nak wish kat aku , sumpah aku rasa dihargai oleh kowg semua .
Terima kasih gak kepada orang yang sponser aku makan kuetiew goreng,eida .
Terima kasih kepada Encik A***(nama terpaksa dirahsiakan atas urusan peribadi,hahaxx) sebab belanja kite cocount shake special,sedap wei nak2 lagi orang belanja kan.
Terima kasih kat kekawan 6 AK 4 sebab nyanyi lagu happy birtday untuk aku * aww aww segan kejappan .
Terima kasih kat kembar kite gak, Encik faiz zahir* kite dah tua awak
Terima kasih kat kekawan yang wi…