Posts

Showing posts from 2011

PLKN

Image
Halu2 ,
Okey aku  nak story lagi tentang tempat yang aku gelar Hell Kaler Biru 
Kowg taw tak first2 masuk Hell 2 sumpah aku xsuke sebab kwn2 acm xsma otak nan aku
Tapi lama2 sumpah diowg bez gler .
Kat sni aku belajau tok lebih konfiden dan pandai bkomunikasi nan owg
Yang bez byk gak anugerah dan acara aku join
Kat Hell ni aku jadi xtvt gler asal jewp da acara fizikal msti aku msuk
Acara first yang aku mng ialah acara kembara halngan p acara ni bkn aku wat cwg2 k p kerjasama antara wirawati Bravo
Then aku gak pat anugerah wirawati terbaik modul kenegaraan *korang da ?
aku gak pat sijil kumpulan tarian terbaik *yang ni lawak sbb aku yg keras leh pat bnda ni
Tapi yg bez aku pat ramai kawan2 baru .
So now kite nk tunjuk tat u all kwn2 baru kite *ceh da unsur k'gedikan






























Okey sedia ,
1
2
3
Tada!

Hell kaler biru

HaLu2,
hye u alll!
alamak blog ni dh b'sarang la mntk d'up date la 2..hehehexx
lma kn aq mhilangkn dri?ye la aq g btapa tat hell kaler biru la
msti pelik bin ajaib an pe la hell kaler biru ni..
hell kaler biru 2 plkn la bb aq bg nma gitu bb suma bju die kaler biru..
tat sni bljr acne nk bdikari*bdikari kew?
aq bljr xsuma owg bnasib baik acm aq
p snok la aq kwn nan owg acm2 prgai
dr aq tekad nk jd pdiam trus aq jd dri aq yg sbnr *ane leh thn kna pura2 pdiam
yg xleh blah bla tat dorm asik2 kna btugas bosan2..
asik2 longkang n tandas *agk2 muka aq mmg padan nan bnda2 2
k stop about u hell
ko nk taw x mbye 2013 aq akn pndh kl
p aq xmo sbnrny pndh kl aq xmo jumpa Mr.s!
xmo jumpa!
k btw cok nk alek neraka biru alek
rindu dax2 plkn
lg 3 mingu jewp kite suma bsma acm adik-adik an
to ejah,dee sayang,angah n wan xlma lg kite dh nk alek dh..



*aq rindu skolah
*xmo jumpa mr.s lg!