Posts

Showing posts from February, 2012

Rindu Hell Kaler Biru

Image
Halu2,
Kowg ingat tak hell kaler biru yang aku selalu sebut dulu tu ?
Hope kowg ingat la sebab aku malas nak terangkan balik , hahahaxx. * pemalas kan aku
Tadi aku jumpa dengan member2 PlKN dulu.
Dowg semua nak g pahang, ada reunion kat sana . erk, rasa jealous and menyesal lak tak dapat join diowg .
Tapi aku happy sebab jumpa dengan dee and masitah
Masitah dah jadi gadis muslimah tapi stil huru hara , hahahaxx
Dee lak makin kurus * wah untung la kan.
Yang aku menyirap semua cakap aku makin gemuk *great guy, sebab sedarkan aku dah gemuk =='
Dee pakai kasut macam aku p kasut die kaler merah . lawa jewp aku tengok .
Pastu Si daus yang tak de kerje nih g buad video call.
Berlari aku cari selendang untuk cover kepala .*aurat kena jaga yaww, hahaha
Bila lepak dengan diowg kejap tadi aku rasa macam tak moh balik jewp .
Sumpah aku rindu Dee  and kem . Rindu kena denda .
Kalau aku pergi mesti best dapat buli adik2 wira and wirawati . hehehexx.

 #sayonara #




Itu die makcik fatin diana kite y…