Posts

Showing posts from 2012

Rindu Hell Kaler Biru

Image
Halu2,
Kowg ingat tak hell kaler biru yang aku selalu sebut dulu tu ?
Hope kowg ingat la sebab aku malas nak terangkan balik , hahahaxx. * pemalas kan aku
Tadi aku jumpa dengan member2 PlKN dulu.
Dowg semua nak g pahang, ada reunion kat sana . erk, rasa jealous and menyesal lak tak dapat join diowg .
Tapi aku happy sebab jumpa dengan dee and masitah
Masitah dah jadi gadis muslimah tapi stil huru hara , hahahaxx
Dee lak makin kurus * wah untung la kan.
Yang aku menyirap semua cakap aku makin gemuk *great guy, sebab sedarkan aku dah gemuk =='
Dee pakai kasut macam aku p kasut die kaler merah . lawa jewp aku tengok .
Pastu Si daus yang tak de kerje nih g buad video call.
Berlari aku cari selendang untuk cover kepala .*aurat kena jaga yaww, hahaha
Bila lepak dengan diowg kejap tadi aku rasa macam tak moh balik jewp .
Sumpah aku rindu Dee  and kem . Rindu kena denda .
Kalau aku pergi mesti best dapat buli adik2 wira and wirawati . hehehexx.

 #sayonara #




Itu die makcik fatin diana kite y…

TERIMA KASIH

Image
Halu2,
okey hari nih genap sudah umo aku 19 tahun .
Malam tadi fon aku tak henti2 mesej masuk and call .
Paling best kawan sedating aku kat padang kawad call aku , angah call aku .
Angah macam tahu2 jewp aku windu kat die .
Kat Claudia joseph,sorry awak kite tak angkat call awak . kite dah tertidur
Terima kasih jugak kepada encik E sebab myanyi utk kite*hari tu kaw touching dgn aku kan nih aku balas balik,terima kasih kawan
Aku nak ucap terima kasih kat kekawan  and family yang tak lupe nak wish kat aku , sumpah aku rasa dihargai oleh kowg semua .
Terima kasih gak kepada orang yang sponser aku makan kuetiew goreng,eida .
Terima kasih kepada Encik A***(nama terpaksa dirahsiakan atas urusan peribadi,hahaxx) sebab belanja kite cocount shake special,sedap wei nak2 lagi orang belanja kan.
Terima kasih kat kekawan 6 AK 4 sebab nyanyi lagu happy birtday untuk aku * aww aww segan kejappan .
Terima kasih kat kembar kite gak, Encik faiz zahir* kite dah tua awak
Terima kasih kat kekawan yang wi…