Thursday, 12 April 2012

Hai Kuching,Sarawak



Hye guy ,
miss nak membebel kat blog nih . hehehexx.
Okey , btw esok sumpah aku teruja gler nak g kuching swak .
Serius aku rindu swak kot , aku rindu SIBU sebenarnya .
aku tak sabar nak hang out kat kuching , makan makanan swak , dengar orang cakap bahasa swak .*rindu semua
Esok ktowg akan fly kol 5 dan sampai sane dalam kol 7 aku rasa , then makan malam kat SMK Dato Tun Haji Openg .*sorry kalau salah ejaan .
aku nak sangat2 jumpa mbr2 swak aku p sayang CJ kat sibu ,die cuty sem *ngis kejappan .
tak sabar nak shopping , nak buad tarian zapin .
Sumpah tak sabar ! : >


#Sarawak , nunggu kamek esok owh .
#Cikgu Yusri kejam , orang nk jalan pown die kasi hw bebanyak .
#ada orang uh dah g Indo *untungla die kan .

Tuesday, 13 March 2012

Saya Darah B, awak ?

Wei kowg tahu tak darah kowg darah jenis ape ?
Aku darah jenis B. 
Dan percaya atau tidak darah manpu melambangkan personaliti kite *p please jgn caya 100% ye
Okey jum kite tengok aku  nih orangnya macammana ye .

Menurut satu blog  nih ,
Orang yang jenis darahnya B (hunters) :
die seorang yang periang ,memilik semangat dan aura personiliti yang kuat dan tersendiri. mereka juga tidak menghiraukan perasaan orang lain dan liar. mereka boley menjadi sangat pemalas,lemah dan kurang sabar .Namun mereka juga bersungguh-sungguh(passinonate) dengan ape yang mereka lakukan dan mahukan.
Peribadi asas:
Pantas membuad keputusan,boley sangat fleksibel, tidak benar pada peraturan , menghormati penemuan sains dan praktikal
Kadar tolerasi :
Mengekalkan sepenuh pada apa yang mereka lakukan ,kelihatan tidak sabar,tidak suka kerja yang berulang.
Bagaimana mereka melihat masa depan dan masa lampau:
sukar melupakan masa hubungan masa terkini tetapi mudah melupakan hubungan masa lampau .
bagaimana mereka menggambarkan perasaan mereka:
seorang yang expressive ,cool dan bersifat objektif, walaupun selalu bergurau tetapi boley menjadi sngat pemalu,cepat bertukar mood seperti cuaca , tidak berhenti merungut apabila mereka kecewa.
Bagaimana cara mereka bekerja:
Kreatif dan memilik idea baru, tidak boley membezakan kerja dan hobi,sukar menerima arahan,tidak gentar mencadangkan perubahan yang inovatif dan tidak takutkan kritikan .

kalau kowg nak tgk personaliti kowg lak , jum tgk kat link nih .


*tak semua benda tu betul okeey , so jangan caye sangat la ye .
*Personaliti aku hanya aku sahaja yang tahu 

Sunday, 4 March 2012

Gone Miss Her , adriana

Who is adriana ?
weeewit satu tanda soalan  kan kan .
adriana adalah adik bongsu aku  o nama penuhnya siti adriana azyyati .
mesti pelik kan, kenapa nak miss pelbagai !
adik aku sekarang dah stay kat asrama MGHS , mmg tak jauh mana pown dari rumah p ketiadaan die terasa.
tadi hantar die jewp air mata aku dah nak tumpah sebb aku jarang jauh dengan die .
rumah nih makin sunyi t , die takde , akmal kat plkn .
aku mesti rindu gossib die ,ketawa die , manja die, and semua tentang die .
tak de lagi photografer tak berbayar and terbaik aku , kena tunggu die balik la .
tapi kesian and susah aty jugak sebb die tak tahu terlalu kecik untuk dduk kat asrama aku rasa . hahaha.





*Good luck adik sayang !

Friday, 3 February 2012

Rindu Hell Kaler Biru

Halu2,
Kowg ingat tak hell kaler biru yang aku selalu sebut dulu tu ?
Hope kowg ingat la sebab aku malas nak terangkan balik , hahahaxx. * pemalas kan aku
Tadi aku jumpa dengan member2 PlKN dulu.
Dowg semua nak g pahang, ada reunion kat sana . erk, rasa jealous and menyesal lak tak dapat join diowg .
Tapi aku happy sebab jumpa dengan dee and masitah
Masitah dah jadi gadis muslimah tapi stil huru hara , hahahaxx
Dee lak makin kurus * wah untung la kan.
Yang aku menyirap semua cakap aku makin gemuk *great guy, sebab sedarkan aku dah gemuk =='
Dee pakai kasut macam aku p kasut die kaler merah . lawa jewp aku tengok .
Pastu Si daus yang tak de kerje nih g buad video call.
Berlari aku cari selendang untuk cover kepala .*aurat kena jaga yaww, hahaha
Bila lepak dengan diowg kejap tadi aku rasa macam tak moh balik jewp .
Sumpah aku rindu Dee  and kem . Rindu kena denda .
Kalau aku pergi mesti best dapat buli adik2 wira and wirawati . hehehexx.

 #sayonara #




Itu die makcik fatin diana kite yang makin kurus and cun sentiasa 

Monday, 16 January 2012

TERIMA KASIH



Halu2,
okey hari nih genap sudah umo aku 19 tahun .
Malam tadi fon aku tak henti2 mesej masuk and call .
Paling best kawan sedating aku kat padang kawad call aku , angah call aku .
Angah macam tahu2 jewp aku windu kat die .
Kat Claudia joseph,sorry awak kite tak angkat call awak . kite dah tertidur
Terima kasih jugak kepada encik E sebab myanyi utk kite*hari tu kaw touching dgn aku kan nih aku balas balik,terima kasih kawan
Aku nak ucap terima kasih kat kekawan  and family yang tak lupe nak wish kat aku , sumpah aku rasa dihargai oleh kowg semua .
Terima kasih gak kepada orang yang sponser aku makan kuetiew goreng,eida .
Terima kasih kepada Encik A***(nama terpaksa dirahsiakan atas urusan peribadi,hahaxx) sebab belanja kite cocount shake special,sedap wei nak2 lagi orang belanja kan.
Terima kasih kat kekawan 6 AK 4 sebab nyanyi lagu happy birtday untuk aku * aww aww segan kejappan .
Terima kasih kat kembar kite gak, Encik faiz zahir* kite dah tua awak
Terima kasih kat kekawan yang wish Happy birtday kat facebook *tak tahu la berapa ramai wish sebb xbuka fb,entah2 xde langsung .
Terima kasih kat Ibu and ayah saya jugak sebab kalau tak de diowg sure2 la Myra aliah si gedik nih x wujud kan kan . *love my parent
Terima  kasih kat semua yang muncul dalam hidup saya, hope 19 tahun nih saya menjadi lebih matang .
Sayang kowg Semua ,muahx muahx la .
Last but not less Happy birtday to my lovely friend Julie and Hb too kat semua yang lahir pada 16/1

 #TERIMA KASIH SEMUA DARI SITI AMIRAH ALIAH AZMAN#


                                                                      

To:  Fatin diana terima kasih sebab edit special untuk aku,aku hargai sangat2. Sayang kaw sesangat .
 Aku suka elmo nih .