Posts

Showing posts from December, 2011

PLKN

Image
Halu2 ,
Okey aku  nak story lagi tentang tempat yang aku gelar Hell Kaler Biru 
Kowg taw tak first2 masuk Hell 2 sumpah aku xsuke sebab kwn2 acm xsma otak nan aku
Tapi lama2 sumpah diowg bez gler .
Kat sni aku belajau tok lebih konfiden dan pandai bkomunikasi nan owg
Yang bez byk gak anugerah dan acara aku join
Kat Hell ni aku jadi xtvt gler asal jewp da acara fizikal msti aku msuk
Acara first yang aku mng ialah acara kembara halngan p acara ni bkn aku wat cwg2 k p kerjasama antara wirawati Bravo
Then aku gak pat anugerah wirawati terbaik modul kenegaraan *korang da ?
aku gak pat sijil kumpulan tarian terbaik *yang ni lawak sbb aku yg keras leh pat bnda ni
Tapi yg bez aku pat ramai kawan2 baru .
So now kite nk tunjuk tat u all kwn2 baru kite *ceh da unsur k'gedikan






























Okey sedia ,
1
2
3
Tada!