Thursday, 11 May 2017

Yanko

Hi,
Okey kali ini sis nak buat review seikhlas hati tanpa dibayar .
Let's start with Yanko skin care. Siapa tahu pasal yanko ? Siapa pengguna yanko ? Or siapa tak tahu the heck Yanko is?
Yanko ini sejenis skin care . Daripada  Taiwan , menggunakan teknologi german.
Produk ini serius bagus dan plus die takde mekruri serta dari bahan semulajadi.
Dulu masa kat Uniten sis pakai pastu stop sebab acah2 nak try produk lain sebab produk ni agak mahal bagi sis tapi walaupun agak mahal yanko ni tahan 2 ke 3 bulan tengokla cara uols pakai.
Yanko terdiri daripada 3 jenis bacis , hydra(kulit kering) dan platium(wanita berusia)
Tapi perlu diingatkan produk ni bukan magic harry potter  die takkan cerah seawal 7minit , die take time dalam seminggu dah glowing gitus.
Sis pakai hydra sebab sis kulit kering , tapi tula yanko ni geram kita pakai dlu kulit gelap  dan jerawat sentiasa mengunjungi but sejak dah berjinak dengan Yanko kulit makin cerah dan flawless*housemate yang kata sis tak kata. 
Memula try yanko guna yang basic, bacis pong okey tapi tula setelah tahu kulit sebenar sis guna hydra plak. 
Bagi yang kulit sensitif macam sis boleh la guna Yanko ni. Tapi harus diingatkan jangan beli yang tiruan okey . mostly Yanko harga rm100 ++  kalau bawah 100 tu hati2 la . Sebab ada member guna yang murah lepas tu muka die abis teruk sebab die beli yang bukan ori. 
Nak cantik keluarkan duit sikit kalau makeup boleh beribu riban why not skin care gitus jugak.
Siapa nak beli Yanko ori boleh follow ig @yankoskincarebyarawawa .
Okey nanti sis sambung lagi pasal skin care dari korea plak. See you next time 


Ini hydra set .*Mengacah sikit tangkap gambar mcam insta famous


No comments: