Gadis Beruang ?

Assalamulaikum semua ,
Ehh, lama gila tak berceloteh kat sini.
Hampir setahun mungkin. Okey disebabkan mood nak berblog datang so aku buat sikit pertukaran nama dari si penagih ungu ke si gadis beruang.
Why beruang?
Sebab beruang ni garang tapi yang sangat-sangat comel dan rasa nak peluk-peluk jer.
Lagi pong sebab orang kata aku ni garang tapi comel tu la kot punca lahirnya idea ni*yang comel tu perasaan sangat. hihihihi
Beruang ada macam2 jenis beruang ada beruang koala,kutub dan panda .
Adakah panda spesis beruang? hahaha. really not sure.
Dalam setahun  ni hampir macam2 jadi. hidup rasa sakit dan gembira semua da.
Dari lepas balik umrah aku nak menulis blog tapi asik busy dengan manusia,tengok tv, kelas dan lain2.
Nanti aku nak terobek aktiviti yang aku buat sem lepas dengan kelab kembara.
Pastu insyaAllah nak kongsi sikit macam mana berada di Tanah suci dan menjadi tetamu Allah . Korang perasaan tak masa makin laju. aku rasa kejap jer aku nak jadi final year student.
OMG, mesti makin stress. Doakan result aku cemerlang ye.
Rasanya semni paling tenang sebab no drama. hihi. Okey boiii.
see you in next post .

Comments

Popular posts from this blog

Yanko

Rindu Hell Kaler Biru

TERIMA KASIH