Thursday, 12 April 2012

Hai Kuching,Sarawak



Hye guy ,
miss nak membebel kat blog nih . hehehexx.
Okey , btw esok sumpah aku teruja gler nak g kuching swak .
Serius aku rindu swak kot , aku rindu SIBU sebenarnya .
aku tak sabar nak hang out kat kuching , makan makanan swak , dengar orang cakap bahasa swak .*rindu semua
Esok ktowg akan fly kol 5 dan sampai sane dalam kol 7 aku rasa , then makan malam kat SMK Dato Tun Haji Openg .*sorry kalau salah ejaan .
aku nak sangat2 jumpa mbr2 swak aku p sayang CJ kat sibu ,die cuty sem *ngis kejappan .
tak sabar nak shopping , nak buad tarian zapin .
Sumpah tak sabar ! : >


#Sarawak , nunggu kamek esok owh .
#Cikgu Yusri kejam , orang nk jalan pown die kasi hw bebanyak .
#ada orang uh dah g Indo *untungla die kan .