Sunday, 4 March 2012

Gone Miss Her , adriana

Who is adriana ?
weeewit satu tanda soalan  kan kan .
adriana adalah adik bongsu aku  o nama penuhnya siti adriana azyyati .
mesti pelik kan, kenapa nak miss pelbagai !
adik aku sekarang dah stay kat asrama MGHS , mmg tak jauh mana pown dari rumah p ketiadaan die terasa.
tadi hantar die jewp air mata aku dah nak tumpah sebb aku jarang jauh dengan die .
rumah nih makin sunyi t , die takde , akmal kat plkn .
aku mesti rindu gossib die ,ketawa die , manja die, and semua tentang die .
tak de lagi photografer tak berbayar and terbaik aku , kena tunggu die balik la .
tapi kesian and susah aty jugak sebb die tak tahu terlalu kecik untuk dduk kat asrama aku rasa . hahaha.





*Good luck adik sayang !

No comments: