Tuesday, 13 March 2012

Saya Darah B, awak ?

Wei kowg tahu tak darah kowg darah jenis ape ?
Aku darah jenis B. 
Dan percaya atau tidak darah manpu melambangkan personaliti kite *p please jgn caya 100% ye
Okey jum kite tengok aku  nih orangnya macammana ye .

Menurut satu blog  nih ,
Orang yang jenis darahnya B (hunters) :
die seorang yang periang ,memilik semangat dan aura personiliti yang kuat dan tersendiri. mereka juga tidak menghiraukan perasaan orang lain dan liar. mereka boley menjadi sangat pemalas,lemah dan kurang sabar .Namun mereka juga bersungguh-sungguh(passinonate) dengan ape yang mereka lakukan dan mahukan.
Peribadi asas:
Pantas membuad keputusan,boley sangat fleksibel, tidak benar pada peraturan , menghormati penemuan sains dan praktikal
Kadar tolerasi :
Mengekalkan sepenuh pada apa yang mereka lakukan ,kelihatan tidak sabar,tidak suka kerja yang berulang.
Bagaimana mereka melihat masa depan dan masa lampau:
sukar melupakan masa hubungan masa terkini tetapi mudah melupakan hubungan masa lampau .
bagaimana mereka menggambarkan perasaan mereka:
seorang yang expressive ,cool dan bersifat objektif, walaupun selalu bergurau tetapi boley menjadi sngat pemalu,cepat bertukar mood seperti cuaca , tidak berhenti merungut apabila mereka kecewa.
Bagaimana cara mereka bekerja:
Kreatif dan memilik idea baru, tidak boley membezakan kerja dan hobi,sukar menerima arahan,tidak gentar mencadangkan perubahan yang inovatif dan tidak takutkan kritikan .

kalau kowg nak tgk personaliti kowg lak , jum tgk kat link nih .


*tak semua benda tu betul okeey , so jangan caye sangat la ye .
*Personaliti aku hanya aku sahaja yang tahu 

Sunday, 4 March 2012

Gone Miss Her , adriana

Who is adriana ?
weeewit satu tanda soalan  kan kan .
adriana adalah adik bongsu aku  o nama penuhnya siti adriana azyyati .
mesti pelik kan, kenapa nak miss pelbagai !
adik aku sekarang dah stay kat asrama MGHS , mmg tak jauh mana pown dari rumah p ketiadaan die terasa.
tadi hantar die jewp air mata aku dah nak tumpah sebb aku jarang jauh dengan die .
rumah nih makin sunyi t , die takde , akmal kat plkn .
aku mesti rindu gossib die ,ketawa die , manja die, and semua tentang die .
tak de lagi photografer tak berbayar and terbaik aku , kena tunggu die balik la .
tapi kesian and susah aty jugak sebb die tak tahu terlalu kecik untuk dduk kat asrama aku rasa . hahaha.





*Good luck adik sayang !